• Slider Image

Engelsk korrektur

Engelsk korrektur og sprogrevision med levering inden for 5 timer

Engelsk korrektur kan være en rigtig god investering. En ordbog er et fint udgangspunkt, men er sjældent nok, når teksten er på engelsk. Den perfekte tekst kræver konstant opdateret kendskab til sprogpraksis, grammatik, syntaks og tegnsætning. Samtidig er viden om sprogkulturen en absolut nødvendighed. Den viden har vi, og vi bruger altid en korrekturlæser med engelsk som modersmål og minimum tre års erfaring med korrekturlæsning.

Netværk af de bedste sproghåndværkere

Selv i weekender kan vi levere engelsk korrekturlæsning inden for få timer, da vi har opbygget et stort netværk af editors arbejdende i forskellige tidszoner. Så sender du fx en kort tekst såsom ansøgning/CV om aftenen, kan du have teksten retur næste morgen med kommentarer og ændringsforslag.

Vi tilbyder korrektur af høj kvalitet på både britisk engelsk og amerikansk engelsk. Vi korrekturlæser både for korrekt retskrivning (proofreading), ligesom vi også tilbyder sprogrevision (editing). Vi er eksperter i at få dit udkast til at lyde flydende, så det giver indtryk af at være forfattet af en native speaker. Vi er overbeviste om, at du bliver tilfreds og tilbyder derfor tilfredshedsgaranti.

Få en korrekturlæser med særlig viden inden for netop dit område

Vi stiller store krav til vores korrekturlæsere. De skal have minimum tre års erfaring med proofreading/editing og bestå flere test, før de ansættes.

Ofte kan vi tilbyde en korrekturlæser med en uddannelse og faglig viden inden for netop dit fagområde. Gennem årene har det sikret os en fast kundebase, vi er stolte af. Vi læser bl.a. fast engelsk korrektur for Region Nordjylland (sundhedsområdet), Deloitte (finansielle tekster) samt korrekturlæser nyhedsbreve for nogle af Danmarks største virksomheder.

Engelsk korrektur
Op til 5 sider indenfor 5 timer
Stavefejl, tegnsætning og grammatik rettes.
Korrekturlæser med engelsk som modersmål og 2. korrektur.
 
Engelsk sprogrevision
Op til 10 sider indenfor 12 timer
+ Gennemgang af tekstens struktur og stil.
+ Sikring af konsekvens i skrivemåder.
+ Optimering af sproget i forhold til målgruppe, medie og budskab.

Vi har erfaring med mange genrer

Vi har gennem tiden læst engelsk korrektur af mangeartede genrer og har erfaring med flere medietyper. Derfor har vi også øje for, at sproget skal afstemmes genren/mediet, så det rammer målgruppen optimalt. Af opgavetyper kan bl.a. nævnes:

  • artikler til fagtidsskrifter
  • afhandlinger
  • brochurer
  • bøger
  • forretningsdokumenter
  • hjemmesider
  • jobansøgning/CV.

Pris for engelsk korrektur

Prisen for engelsk korrektur afhænger i høj grad af opgavetype, mængde og leveringstid. Vi kan ofte tilbyde priser ned til 15 øre pr. ord/50 kr. pr. side ved større opgaver. Vi kan levere ekstremt hurtigt og arbejder også i weekenden. Du får altid et konkret og uforpligtende tilbud, inden vi behandler ordren.

I weekender kan vi altid levere korrektur/sprogrevision inden for 5 timer, hvis det drejer sig om maks. 3-4 sider. Ud over vores stab af egne dygtige korrekturlæsere samarbejder vi bl.a. med et ISO-certificeret partnerfirma i udlandet, hvor vi har sikret gode rabatter. Det kommer dig til gode i form af lynhurtig levering og skarpe priser, fordi der på alle tider af døgnet sidder en korrekturlæser standby.

Mindsteprisen pr. ordre er 300 kr. ekskl. moms. For hastekorrektur > 12 timer er den 500 kr. + ekskl. moms.

Køb ikke en engelsk korrekturlæser for billigt

En dygtig korrekturlæser klarer i omegnen af 1.000 ord i timen ved en sprogrevision. Vær derfor kritisk, når du indhenter tilbud på engelsk korrekturlæsning. Du får ofte, hvad du betaler for, og der findes mange klamphuggere indenfor branchen. Er prisen pr. ord lav, er der en stor risiko for, at korrekturlæseren blot har jappet gennem teksten, eller at han ikke har de rette kompetencer. Hos korrektur.dk er du sikret grundig og kompromisløs kvalitet, hvor vi har hånd i hanke med opgaven – hele vejen.

Husk, at god kvalitet ikke fås til discountpriser. Omvendt betragter vi korrektur som et håndværk, og du betaler derfor en timepris på ca. 300 kr. + moms, der matcher en dygtig håndværkers – og ikke for en kreativ tekstforfatter eller reklamemand. Vi har brugt år på at finde bedste sproghåndværkere.

Brug tilbudsformularen for at høre nærmere. Vi svarer inden for én time 8-18 alle ugens dage. Du kan også ringe på tlf. 52 78 10 50 og tale med en af vores sprogkonsulenter.

Vidste du, at vi også oversætter til og fra engelsk?

Vi oversætter til og fra engelsk. Vi har egne oversættere tilknyttet, der har engelsk som modersmål. Oversættelse indebærer grundig korrekturlæsning af en anden medarbejder efterfølgende. Det er absolut nødvendigt for at sikre en høj kvalitet (en oversætter vil stirre sig blind på sin egen tekst). Men det er desværre en service, mange af vores konkurrenter kræver ekstrabetaling for – eller helt undlader.

Læs mere om engelsk oversættelse.