Priser for korrektur

Som udgangspunkt beregner vi prisen på korrektur ud fra tekstens omfang. På den måde er du sikret en fast og fair pris uanset timeforbrug. Vi tager udgangspunkt i prisen pr. ord og din deadline. Du kan uploade dit tekstdokument herunder, se pris, bestille og betale online 24 timer i døgnet. Er du erhvervskunde eller offentlig kunde, stiller vi ikke krav om forudbetaling. Gå i stedet til vores tilbudsformular.

Standardkorrektur
Fra 16 øre pr. ord
Retskrivning: Vi retter stavefejl, tegnsætning og grammatik.
Standard + konsekvens
Fra 20 øre pr. ord
Ud over tjek for retskrivning retter vi inkonsekvent brug af termer og skrivemåder. Vi sikrer konsekvent typografi og opsætning.
Tekstoptimering
Fra 38 øre pr. ord
Ud over tjek for retskrivning og konsekvens gennemgår vi tekstens struktur og stil. Vi foreslår bedre formuleringer og optimerer sproget.

Priserne er ekskl. moms. Vi beregner intet ekspeditionsgebyr, men mindsteprisen pr. ordre er 300 kr., medmindre der er tale om småjusteringer. For fagligt vanskelige tekster (fx komplicerede juridiske tekster) beregnes et gebyr på op til 25 pct., ligesom der beregnes tillæg for PDF- og InDesign-filer. For studerende er der mulighed for rabat. Spørg også efter rabat, hvis din tekst er på over 50 sider (en normalside er 2.400 tegn inklusive mellemrum/350 ord).

Er du studerende og skriver en større opgave, så se priserne på vores side med studiekorrektur.