Standardkorrektur + konsekvens

Konsekvent sprog og typografi giver teksten et harmonisk udtryk og appellerer til læserens ordenssans. Konsekvensrettelser er ikke mindst relevante, når der er flere forfattere til en tekst.

Ud over korrektur af alle retskrivningsmæssige forhold retter vi inkonsekvent brug af termer og skrivemåder (website/hjemmeside,selvom/selv om, fokusset/fokussen) og forkortelser (fx procent/pct./%, for eksempel/f.eks./fx, med videre/m.v./mv.). Det gælder også konsekvens med tegnsætning som fx brugen af punktum efter billedtekster.

Vi har stor erfaring med korrekturlæsning af bl.a. rapporter og hjemmesider, hvor der har været flere forfattere i spil. Her kan vi sørge for en ensartet sprogtone. Det skaber mere flow i sproget og sender et professionelt signal til modtageren. Vores arbejde kan også være første skridt mod at udvikle en sprogpolitik for skrivemåder, som vi gerne hjælper til med.

Ensartning af punktopstillinger mv.

Vi ensarter også sproget i tabeller, figurer, punktopstillinger, overskrifter, henvisninger mv. Det gælder fx typografisk konsekvens som brugen af kursiv. Send os gerne et dokument med en stil-guide eller ønsket referencestandard (fx APA), hvis der gælder specielle regler inden for dit fag.

Pris:

0,29 kr. pr. ord.

Minimumsprisen pr. ordre er 300 kr.

Alle priser er ekskl. moms.

Bestil her