• <span style="color: #3498db;">Ram plet <span style="font-weight: bold;"

Studiekorrektur

Gør censor glad med godt sprog – få læst professionel korrektur på speciale mv. til attraktive priser.

Vi kan sørge for, at formidlingen er på absolut topniveau, når du afleverer din opgave. Vores korrekturlæsere har alle erfaring med akademisk skrivning på minimum specialeniveau. Vi arbejder alle professionelt med korrektur og formidlingsopgaver til daglig og er også klar til at hjælpe dig ud over rampen.

 

Basiskorrektur
50 kr. pr. normalside
Retskrivning: Vi går teksten igennem med en tættekam og retter stavning, tegnsætning og grammatik.
 
Pluskorrektur
100 kr. pr. normalside
Ud over basiskorrektur gennemgår vi opgavens struktur, stilistiske udtryk og foreslår bedre formuleringer.
Ensartning af tabeller, punktopstillinger, noter mv. og sikring af konsekvent opsætning.

 

Hvorfor korrekturlæsning af studieopgaver?

En omfattende ekstern korrekturlæsning af opgaver, specialer, afhandlinger mv. kan være en rigtig god investering. Efter 5-8 års uddannelse sætter du dit endelige fingeraftryk på en lang proces – og hvorfor ikke slutte af med et sprogligt og formidlingsmæssigt udtryk i absolut topklasse?

Den konkrete gevinst ved korrekturlæsning af opgaver

Man har brug for eksterne, professionelt trænede øjne til at tage det afgørende stik hjem (ofte efter den officielle vejledning i øvrigt er ophørt). Det stik fungerer som et falkeblik og kan være med til forbedre indforståede formuleringer, rette unødige gentagelser og knudrede formuleringer. Erfaringsmæssigt er det forhold, som man selv er blevet blind over for sidst i skriveprocessen.

Bemærk, at vi ikke læser korrektur på gymnasieopgaver.

Udvidet korrektur af specialer er vores speciale

Pluskorrektur går dybere end det retsproglige niveau (kommaer, stavefejl, grammatiske fejl osv.). Her gennemgår vi også tekstens struktur og stilistiske udtryk. Med udgangspunkt i problemformuleringen og med respekt for fagtraditionerne undersøger vi teksten for uklarheder og kommer med forslag til sproglige stramninger og strukturelle ændringer. Vi følger lovgivningen og hjælper derfor ikke med faglige problemstillinger. Vi ser bla. på:

check-mark-8-512Kan noget måske siges mere præcist med færre ord?

check-mark-8-512Kan teksten gøres mere levende og indbydende, uden at det går ud over fagligheden?

check-mark-8-512Vi fokuserer på at variere sprogtonen og retter gentagelser af faste vendinger og klichéer.

check-mark-8-512Vi tjekker konsekvent sprogbrug. Har du i en sammenhæng brugt en forkortelse og i en anden skrevet udtrykket ud, retter vi.

check-mark-8-512Vi tjekker op på navne, kilder og sidehenvisninger.

check-mark-8-512Vi sørger for, at abstract er skrevet i et perfekt engelsk sprog. 

Erfarne og fagligt robuste korrekturlæsere

Vi har alle en akademisk grad inden for kommunikation og sprog. Vi har alle erfaring med akademisk skrivning på minimum specialeniveau. Du er derfor sikret en kompetent og dedikeret korrekturlæsning til attraktive priser, hvor vi ikke går på kompromis med kvaliteten – kun prisen.

Vi kræver kun et mindre beløb i forskud og tilbyder i øvrigt tilfredshedsgaranti, så du eller dine eventuelle medskrivere gerne skulle have alt at vinde. Lever vores produkt ikke op til jeres forventninger, kaster vi fakturaen i skraldespanden.

Interesseret?

Bestil studiekorrektur nu.

Reserver studiekorrektur.

Anmeldelser
Tobias, KoldingTobias, Kolding
Hej, jeg ville bare lige give en tilbagemelding på jeres massakre i december. Fik karakter i dag - 12! Tak for hjælpen!
Silke & Line, KøbenhavnSilke & Line, København

Hermed betalingen for det veludførte arbejde og din fleksibilitet med, at vi kunne sende teksten i småbidder til sidst (efter vejledningen var holdt op). At dømme efter de røde streger, er pengene givet godt ud!

Martin, ÅrhusMartin, Århus
Tak for dine altid friske øjne og din grundighed, Morten, Vil klart anbefale dig til kommende specialeskrivere, der måtte krydse min vej.
Jesper MikkelsenJesper Mikkelsen
Fik læst korrektur på min bacheloropgave og var rigtig glad for hjælpen. Mange gode kommentarer og foreslag til bedre formuringer. Rart med friske øjne når man selv er blevet blind af at læse sine egne ord. Kan kun anbefale firmaet videre og vil bruge dem til mit speciale.
Julie ØstergaardJulie Østergaard

Rigtig glad for korrekturlæsningen ifb. speciale - og for i var fleksible. Har ikke fået læst korrektur før og blev positivt overrasket over de mange relevante kommentarer til bedre formuleringer. Nu står den på notatafbrænding og cocktails - hvis jeg da ikke lige skal skrive en Ph.d - og så er I hyret 🙂