Medarbejdere

 

  Morten  Hoffmann, daglig leder


Morten er cand.comm. og har en BA i Dansk Sprog samt kvalitetesansvarlig for vores sprogløsninger. Han studerer nu jura på deltid på Aarhus Universitet. Morten har bl.a. været ansat på Jyllands-Posten og som kommunikationskonsulent i Fødevareministeriet. Morten har tidligere arbejdet som sprogkonsulent i privat regi og arbejder for Korrektur.dk især med tekstforfatning samt juridisk sprog. Ligeledes holder han foredrag om bl.a. argumentation og stilistik.

morten@korrektur.dk

  Anne Skou Pedersen, sprogkonsulent


Anne er BA i dansk og retorik samt uddannet lærer. Hun har erfaring i at formidle til meget forskellige målgrupper og ved derfor, at læsevenlighed ikke er en fast størrelse. Anne tænker modtager og medie ind i enhver sætning. Så hvad enten det fx drejer sig om en svær fagtekst, nyhedsbreve eller en tekst til hjemmesiden, er Anne ekspert i at optimere sproget.

anne@korrektur.dk

  Richard Poole, engelsk korrekturlæser og oversætter

Richard er cand.it med speciale i datalingvistik og termanalyse. Han er englænder, men bor fast i Danmark. Med sig bringer han bl.a. 4 års erfaring som Development Editor for Oxford University Press i UK samt arbejde med Gyldendals ordbøger. Han er en erfaren ‘native’ korrekturlæser og tekstforfatter, ligesom han stilsikkert oversætter tekster fra dansk til engelsk. Han er derfor det oplagte valg til større projekter, hvor der er behov for en løbende dialog.

engelsk@korrektur.dk

 

Freelancemedarbejdere

Korrektur.dk samarbejder med fagligt kompetente og kvalificerede korrekturlæsere og oversættere. Det er med til at sikre, at vi kan altid kan levere hurtigt samt har erfaring med mange forskellige fagområder. Som kunde ved du altid, hvem der har været korrekturlæser eller oversætter på din opgave. Alle medarbejdere har en videregående uddannelse inden for sprog/kommunikation. En gennemgående krav er, at de har målsproget som modersmål og en opdateret viden om sprogkulturen.