Jobansøgning og CV

Lad en erfaren tekstforfatter udforme din jobansøgning og dit CV

Er du kørt sur i processen med at skrive ansøgninger? Føler du, at det hele kører i ring? Målet med en jobansøgning er ikke at få jobbet – det er derimod at komme til samtale. Ansøgningen skal derfor vække arbejdsgiverens nysgerrighed snarere end at afdække alle dine kompetencer. Her kan vi hjælpe dig med adgang til drømmejobbet, hvad enten du er nyuddannet, hænger fast i arbejdsløshed eller vil et trin op ad karrierestigen.

Den gode jobansøgning er skåret ind til benet

Den gode ansøgning og det gode CV er derfor aldrig en fyldestgørende præsentation af dig. Ansøgningen skal derimod altid vise, at du brænder for netop det job, du søger. Og CV’et skal derfor medtage netop de kompetencer og kvalifikationer, som er relevante for jobbet. Søger du job som handicapchauffør, er det ikke nødvendigt at skrive, at du fik et truck-certifikat i 1989. Det er det derimod, hvis du søger en stilling som lagerarbejder.

Få et kreativt indspark

Mange ansøgere går ofte i kreativ tomgang efter at have oplevet mange afslag. For at komme videre kræves et originalt indspark fra højre. Det kræver samtidig en ansøgning, der er skrevet i et både klart og korrekt sprog. Korrektur.dk kan her være en erfaren sparringspartner, der bringer dig ud af den onde cirkel.

Ring til os på 52 78 10 50 – eller brug kontaktformularen lige nedenfor – for at høre nærmere. Alle henvendelser behandles naturligvis fortroligt.