Nyhedsbreve

Vores tekstforfatter kan bygge dit nyhedsbrev op fra bunden. Har din virksomhed eller organisation allerede et nyhedsbrev, så lad korrektur.dk gå det sprogligt igennem.

Et godt nyhedsbrev er den perfekte mulighed for at opbygge og vedligeholde kontakten med dine kunder på en økonomisk attraktiv måde. Gennem nyhedsbrevet kan du holde dem opdateret med produktnyheder eller fx give abonnenterne særligt fordelagtige tilbud.

Det gode nyhedsbrev er i virkeligheden kun en ”appetitvækker”, der skal lede kunden hen til dit websted. Det skal derfor være kortfattet og fængende. Det gør brug af journalistiske teknikker, så overskrifter og underskrifter i nyhedsbrevet bygger bro til din hjemmeside. Men for at kunderne vil betræde den bro, skal nyhedsbrevet være professionelt tekstforfattet.

Lad os opbygge en skabelon med sprog tilpasset målgruppen

Korrektur.dk hjælper flere virksomheder med tekstforfatning og løbende sprogrevision af nyhedsbreve. Vi tilbyder også en løsning fra bunden, hvor vi i samarbejde med dig opbygger en skabelon. Skabelonen sikrer, at du effektivt rammer mediet, målgruppen og budskabet – hver gang.